HISTORIEN AF SPIN SCREED EUROPA APS STARTEDE I BEGYNDELSEN AF 2017.

Steffan og Lars, som er virksomhedsejere, havde indtil da kun været venner af fælles interesse for hinandens arbejde og erhverv. Begge blev ofte udsat for udfordringer forbundet med dårlig kvalitetsarbejde fra bygmestre, som ikke kunne levere resultater inden for toleranceniveauer fra projektarkitekter og ingeniører. Frustrationen blev delt ved flere lejligheder, og den indledte en søgning efter et altenativ uden for Europa.

Jeg har mere end 15 år erfaring inden for kornsilobranchen og har med mine arbejdshold arbejdet på sandsynligvis mere end en tusind silofundamenter.

I vores forretning er der meget strenge krav til betonoverfladen, da selv små afvigelser kan medføre gulvkollaps, hvilket kan resultere i meget stort økonomisk tab, hvis siloindholdet er ødelagt. Det var indlysende at se i retning af USA for at finde en løsning, da de siloer vi bygger, er stort set kopier af de amerikanske siloer. (Lars Young Mogensen, ejer af firma Inter-silo.com)

First-State-Bank-032_large

Jeg har arbejdet internationalt med og for amerikanske virksomheder i lang tid.

Under “World of Concrete 2017” messe i Las Vegas var et af mine mål at kigge forbi et firma, som Lars og jeg havde opdaget under vores youtube-surfing, da vi søgte efter en metode til at udføre perfekte betonoverflader. Baseret på mit besøg på Joe Churchills Spin Screed stand tog det ikke lang tid at mærke god gensidig kemi, og kort derefter indledte vi samarbejdet. Kun få måneder senere er Spin Screed Europe blevet en realitet, og vi er stolte over at være den eksklusive distributør af Spin Screed. (Steffan Christiansen – Handel Iværksætter).